11.01.2019 | Silvia Modig Hyvinvointi

Oikeudenmukainen Suomi kuuluu kaikille

 

Kevään eduskuntavaaleissa ratkaistaan Suomen suunta: Haluammeko maan, joka tekee kaikkensa ilmaston lämpenemisen hillitsemiseksi inhimilliselle tasolle. Haluammeko yhteiskunnan, jossa jokaisella on mahdollisuus kohtuuhintaiseen kotiin ja tärkeisiin palveluihin. Haluammeko Suomen, jossa ihmisoikeudet, itsemääräämisoikeus ja ihmisarvo kuuluvat kaikille.

Minä haluan, ja siksi olen ehdolla eduskuntavaaleissa. Minä haluan rakentaa yhteiskuntaa, joka huolehtii aivan jokaisesta jäsenestään. Haluan tehdä kaikkeni ilmaston ja ympäristön eteen – tällä työllä on kiire ja se on tehtävä nyt, mutta vielä voimme vaikuttaa siihen, säilyvätkö maapallon elinolosuhteet meidän jälkeemme inhimillisinä. Haluan, että jokaisella on halutessaan mahdollisuus asua Helsingissä ilman, että korkeat elinkustannukset estävät sitä. Haluan Suomen, jossa kaikkia kohdellaan yhdenvertaisesti ja joka on oikeudenmukainen kaikille, ei harvoille.

Tätä työtä ei tehdä yksin. Tule mukaan tekemään vaalikampanjaa, jonka keskiössä on ihmisten ja ympäristön hyvinvointi! Tehdään yhdessä Suomesta paikka, jossa jokaisella on hyvä olla. Pääset mukaan tätä kautta: https://www.silviamodig.fi/tulemukaan/ Tervetuloa!

Jaa artikkeli

 

Lue myös

Seuraa minua somessa

Facebook
Twitter
Instagram