MINULLE TÄRKEÄT TEEMAT

Elämme nopeasti muuttuvassa maailmassa, jossa ilmastokestävän tulevaisuuden, yhdenvertaisuuden ja demokratian puolustaminen on tärkeämpää kuin koskaan aiemmin. Siksi yhteisen vihreän tulevaisuuden ja yhdenvertaisuuden rakentamisen tulee olla kaiken EU-politiikan ytimessä.


Ilmasto


Vihreä ja oikeudenmukainen Eurooppa

Meillä on vain yksi planeetta, joten siitä on pidettävä huolta. Tarvitsemme konkreettisia ja oikeudenmukaisia päätöksiä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja luonnon suojelemiseksi. Ilmastokestävä tulevaisuus ei ole vain mahdollista, se on myös mahdollisuus rakentaa yhdessä vihreämpi ja oikeudenmukaisempi Eurooppa.


Ihmisoikeudet

Logokuva megafonista.

Ihmisarvoinen Eurooppa

Meidän on taisteltava niitä voimia vastaan, jotka yrittävät murentaa ihmisoikeuksia ja oikeusvaltion periaatteita. Demokratian ja ihmisoikeuksien heikentyminen Euroopassa on otettava tosissaan. Ihmisoikeudet eivät ole aate tai ideologia. Ne ovat oikeuksia, jotka kuuluvat meille kaikille.


Hyvinvointi

Logokuva kädestä.

Hyvinvointia kaikille, ei harvoille

Eurooppa voi sitä paremmin, mitä enemmän se investoi kansalaistensa hyvinvointiin. Ilman hyvinvoivia ihmisiä ei ole menestyvää yhteisöä. Hyvinvointia voidaan lisätä vahvistamalla kaikkien eurooppalaisten sosiaalisia oikeuksia, luomalla uusia vihreitä työpaikkoja ja huolehtimalla reiluista työehdoista.

Seuraa minua somessa

Facebook
Twitter
Instagram