20.03.2015 | Silvia Modig Silvia tiedottaa

Vaalit tulee, ole valmis!

 

Vaalien kilpajuoksu alkaa, sillä vaalinumerot ovat tulleet. Äänestämällä numeroa 38 saat minut, punavihreän helsinkiläisen Vasemmistoliiton kansanedustajan Silvia Modigin. Neljä vuotta on mennyt todella nopeasti ja siihen on kuulunut voittoja ja tappioita. On paljon asioita, joita emme ehtineet korjata ja siksi haluan jatkaa työtäni kansanedustajana.

Vaaliteemani löydät sivujeni vaaliteemat-osiosta ja kalenterista voit seurata liikkeitäni. Olen jättänyt myös vaalirahoitukseni ennakkoilmoituksen ja sen löydät kirjoituksen lopusta. Se on aika suppea, koska näissä vaaleissa on todella vaikea saada vaalirahoitusta. Olen kiitollinen jokaisesta lahjoitetusta eurosta. Haluan kuitenkin pitää kampanjakulut maltillisina, koska jokaisella pitää olla tasavertainen mahdollisuus tulla valituksi, vaikka ei valtavaan budjettiin ole varaa. Kymmenien tuhansien vaalikampanjat heikentävät demokratiaa asettamalla ehdokkaat eriarvoiseen asemaan.

Tukijoinani on monia upeita ihmisiä. Apua ei silti koskaan ole liikaa ja meidän porukasta löytyy tilaa toimia oikeudenmukaisemman maailma puolesta. Vaikka me emme romuttaneet hyvinvointiyhteiskuntaa, me korjaamme sen!

Vaalirahoitukseni
Oma rahoitus 2500 euroa
Yksityisiltä ihmisiltä tulleet 600 euroa
Yhteensä 3100 euroa

Tämä on ennakkoilmoitus. Ilmoitusta päivitetään kampanjan ajan ja lopullinen tehdään vaalien jälkeen.

Jaa artikkeli

 

Lue myös

Seuraa minua somessa

Facebook
Twitter
Instagram