Kampanjoinnissa heittämällä koskettavinta on se apu, jota niin monet ihmiset ehdokkaalle tarjoavat. Niin myös näissä eurovaaleissa, joissa päätin asettua ehdolle. Kymmenet ihmiset antavat aikaansa auttaakseen kampanjan suunnittelussa, materiaalien tekemisessä ja jakamisessa sekä ehdokkaan tsemppaamisessa. Siitä kokemaani kiitollisuutta on vaikea pukea sanoiksi.

Yksikään ehdokas ei pärjää ilman apua – etenkään valtakunnallisissa vaaleissa, jotka eurovaalit ovat. Kampanjointi on kallista ja työlästä ja vaatii valtavasti resursseja. Siksi olen valtavan kiitollinen myös siitä taloudellisesta tuesta, jota niin monet ovat jo tähän mennessä antaneet. Suuri kiitos aivan jokaiselle teistä!

Kampanjalahjoituksia tarvitaan edelleen. Jokainen vaalityöhöni lahjoitettu euro on lahjoitus ihmisoikeuksien, ilmaston ja hyvinvoinnin puolesta – niistä jokaisen puolesta olen sitoutunut taistelemaan. Lämmin kiitos jokaiselle minua siinä työssä auttavalle!

Haluatko auttaa minua Suomen kovimman eurovaalikampanjan rakentamisessa? Lahjoittaminen onnistuu MobilePaylla numeroon 040 7466441 tai tilisiirtona vaalitilille FI31 5542 2320 4027 46.

Kiitos!

Share