H1 otsikko Gutenberg

Intro GutenbergGutenberg H1

Gutenberg H2

Gutenberg H3

Gutenberg H4

Gutenberg paragraph: … helsinkiläinen europarlamentaarikko, entinen kaupunginvaltuutettu sekä entinen kansanedustaja ja ympäristövaliokunnan varapuheenjohtaja. Europarlamentissa hän toimii ympäristövaliokunta ENVI:n ja budjettivaliokunta BUDG:in varsinaisena jäsenenä ja naisten oikeuksiin ja tasa-arvoon keskittyvässä FEMM-valiokunnassa varajäsenenä.


Tässä Caption eli kuvateksti.

Tähän kun kirjoittaa sitaatin Gutenberg-elementillä niin näyttää tältä.

sitaatin kirjoittaja näyttää tältä.

tehdään lista H2

Otsikko väliin H3

Näille alla oleville blokeille otsikko

Wheat field in summer. Green field.

Julkaisen muutaman kerran vuodessa MODIG!-lehteä, jossa kerron Euroopan parlamentin kuulumisia, avaan tarkemmin EU:n suuria kysymyksiä ja otan niihin kantaa. Lukuiloa!

EU flags outside the EP in Brussels

Neitseellisiä raaka-aineita ei voida haalia loputtomasti, koska planeetallamme on rajansa. Akkumateriaaleja on kehitettävä kestävämmiksi ja käytössä olevia raaka-aineita kierrätettävä nykyistä tehokkaammin.

Pahimmillaan kaivannaiset ovat nykypäivän kolonialismia. Monet akut sisältävät esimerkiksi kobolttia. Suurin osa maailman koboltista louhitaan Kongossa, kaivoksilla joissa työolot ovat epäinhimilliset ja työhön käytetään lapsityövoimaa.

Uudistuksella pyritään vastaamaan myös näihin haasteisiin. Esimerkiksi yritysvastuun mukainen huolellisuusvelvoite koskee tulevaisuudessa kaikkia akkuja, niiden koko arvoketjua ja raaka-aineita.

Seuraa minua somessa

Facebook
Twitter
Instagram