Politiikassa minulle tärkeintä on yhdenvertaisuus ja tasa-arvo. Haluan yhteiskunnan, jossa jokainen saa elää vapaasti omana itsenään, jossa jokaisella on mahdollisuus taustaan riippumatta toteuttaa täysi potentiaalinsa ja joka pitää huolta aivan jokaisesta jäsenestään. Teen töitä sellaisen yhteiskunnan eteen, jossa me kaikki ihmiset olemme keskenämme yhdenvertaisia.

Tärkein politiikassa oppimani asia on yhteistyön voima. On taitolaji osata seistä vahvana omien arvojensa takana ja kyetä samalla toimiviin kompromisseihin muiden kanssa. Kaiken lähtökohta on perehtyä käsiteltäviin kysymyksiin syvällisesti. Politiikan arki on pitkiä kokouksia ja myöhäisiä iltoja valtavien paperipinojen kanssa. Suuret ja näkyvät saavutukset ovat harvinaisia, mutta kun niitä tulee, on niiden taustalla aina toimivaa yhteistyötä.


TIESITKÖ TÄMÄN SILVIASTA?

Syntymäpaikka: Itä-Helsinki
Kotikieli: suomi ja ruotsi
Perhe: Perhekäsitykseni on laaja. Perheenjäseniksi voi kokea läheisiä ihmisiä, joihin ei ole juridista tai biologista sidettä. Perhettäni ovat ihmiset, joiden kanssa jaan arkeani ja joihin luotan ja joista pidän huolta.
Intohimoni: italialainen pasta, jalkapallo ja musiikki kaikissa muodoissa
Maailmassa ilahduttaa: ihmisten pyyteettömät hyvät teot, joihin törmää yllättävän usein
Maailmassa ahdistaa: rasismi ja vihapuhe
Mottoni: Tärkeintä on liike, ei päämäärä. Maailma muutetaan pala palalta.