Tervetuloa mukaan tekemään kaikkien aikojen eurovaalikampanjaa – ja Silvia Modigista vasemmistoliiton seuraava europarlamentaarikko!

Tekemistä, niin suurta kuin pientäkin, riittää toukokuun lopun vaalipäivään saakka. Huvittaako jakaa flaijereita tai luukuttaa esitteitä ja vaalilehtiä? Vai haluatko tuoda uusia virkeitä ideoita kampanjointiin? Ilmoittaudu kampanjapäällikkö Saila Ruuthille (saila.ruuth@gmail.com). Olet lämpimästi tervetullut mukaan jengiimme! Yhdessä olemme enemmän!

Voit auttaa kampanjoinnissa myös seuraavilla tavoilla:

Lahjoita. Valtakunnallinen kampanjointi on kallista ja työlästä, ja kun tänä keväänä takana ovat jo yhdet vaalit, tulee kaikki taloudellinen tuki suureen tarpeeseen. Haluatko auttaa meitä tekemään kaikkien aikojen eurovaalikampanjan? Otamme suurella kiitollisuudella vastaan lahjoituksia Silvian vaalikassaan. Lahjoittaa voi Silvian vaalitilille FI31 5542 2320 4027 46 tai Mobile Paylla numeroon 040 7466441. Lämmin kiitos tuestasi!

Luukuta oma rappusi. Silvian esitteitä saa jakoon noin kolme viikkoa ennen vaaleja. Ilmoita tarvitsemasi määrä kampanjapäällikkö Saila Ruuthille (saila.ruuth@gmail.com). Luukuttaminen vie viestimme suoraan suomalaisten koteihin ja on siksi erityisen tärkeä osa vaalityötä!

Puhu kavereidesi, perheenjäsenten, naapureiden ja työkavereiden kanssa eurovaalien tärkeydestä. Kerro, mitä toivoisit seuraavalta europarlamentilta ja kenen toivot edustavan Suomea Euroopassa. Muistuta myös ennakkoäänestyksestä ja varsinaisesta vaalipäivästä! Eurovaalien äänestysaktiivisuus on ollut viime eurovaaleissa erityisen alhainen. Jotta saamme prosentit nousuun, tarvitsemme kaikki mahdolliset voimat käyttöömme! Be the power!

Someta. Tutkimusten mukaan kaverin suositus on maksettuakin markkinointia tehokkaampi tapa saada ystävä vakuuttuneeksi suosituksesta. Siksi on erityisen tärkeää, että mahdollisimman moni meistä Silvian tukijoista kertoo julkisesti äänestävänsä Silviaa. Jos näet uutisen tai videon, jossa Silvia puhuu mielestäsi asiaa, jaa se. Voit myös lisätä itsellesi Facebookissa profiilikehyksen, jonka viesti on ”Modig mepiksi!” (Kehys löytyy Facebookin kehyspankista hakusanalla Silvia Modig europarlamenttiin!)

Kaikki apu on tervetullutta! Lämmin kiitos osallistumisestasi!