Tule mukaan tekemään Silvian kampanjaa! Kaikenlaista pientä ja suurempaakin tekemistä riittää huhtikuun vaalipäivään saakka. Yhdessä olemme enemmän! Jos haluat mukaan tukiryhmään, ota yhteyttä kampanjapäällikkö Laura Koskiseen (laura.koskinen(a)iki.fi). Olet lämpimästi tervetullut mukaan vaalityöhön!

Lahjoita. Suomeen tulisi säätää kampanjakatot. Ehdokkaat ja puolueet kilpailevat näkyvyydestä, ja näkyvyyteen tarvitaan rahaa. Vaalirahakäytännöt ovat onneksi siistiytyneet viime vuosina paljon, mutta silti toisilla on käytössään aivan erilaisia summia kuin toisilla. Tämä heikentää demokratiaa asettamalla ehdokkaat, puolueet ja äänestäjät eriarvoiseen asemaan.

Rahaa kampanjaan kuitenkin tarvitaan. Näissä vaaleissa on vaikeampi saada rahallista tukea kuin aiemmin, ja siksi jokainen — pienikin — yksityinen lahjoitus auttaa. Myös kaikenlainen muu tuki on erittäin tervetullutta. Jos haluat olla mukana tekemässä punavihreää vaalivoittoa, valitse alta itsellesi sopiva tapa osallistua.

Silvian vaalitili:  FI31 5542 2320 4027 46. Pienikin summa on suureksi avuksi!

Luukuta oma rappusi. Silvian esitteitä saa jakoon ilmoittamalla tarvitsemasi määrä kampanjapäällikkö Laura Koskiselle (laura.koskinen(a)iki.fi).

Juttele kavereiden, perheen, naapureiden ja työkavereiden kanssa. Kerro, mitä toivoisit seuraavalta eduskunnalta, ja ketkä niitä asioita voisivat eduskunnassa ajaa. Muistuta ennakkoäänestyksestä ja varsinaisesta vaalipäivästä!

Someta. Näkyvyyttä tarvitaan katukuvan ja lehtien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa. Jos näet uutisen tai videon, jossa Silvia puhuu mielestäsi asiaa, jaa se.