Tule mukaan!

Tehdään yhdessä punavihreä vaalivoitto!

Tule mukaan Silvian kampanjaan! Kaikenlaista pientä ja suurempaakin tekemistä riittää huhtikuun vaalipäivään saakka. Yhdessä vaalityö on mukavaa! Jos haluat mukaan tukiryhmään, laita viestiä kampanjapäällikkö Laura Koskiselle (laura.koskinen(a)iki.fi).

Lahjoita. Suomeen tulisi säätää kampanjakatot. Ehdokkaat ja puolueet kilpailevat näkyvyydestä, ja näkyvyyteen tarvitaan rahaa. Vaalirahakäytännöt ovat onneksi siistiytyneet viime vuosina paljon, mutta silti toisilla on käytössään aivan erilaisia summia kuin toisilla. Tämä heikentää demokratiaa asettamalla ehdokkaat, puolueet ja äänestäjät eriarvoiseen asemaan.

Rahaa kampanjaan kuitenkin tarvitaan. Näissä vaaleissa on vaikeampi saada rahallista tukea kuin aiemmin, ja siksi jokainen — pienikin — yksityinen lahjoitus auttaa. Myös kaikenlainen muu tuki on erittäin tervetullutta. Jos haluat olla mukana tukemassa, valitse alta itsellesi sopiva tapa osallistua.

Silvian vaalitili:  FI31 5542 2320 4027 46. Pienikin summa auttaa.

Luukuta oma rappusi. Silvian esitteitä saa jakoon ilmoittamalla tarvittava määrä kampanjapäällikkö Laura Koskiselle (laura.koskinen(a)iki.fi).

Juttele kavereiden, perheen, naapureiden ja työkavereiden kanssa. Kerro, mitä toivoisit seuraavalta eduskunnalta, ja ketkä niitä asioita voisivat eduskunnassa ajaa. Muistuta ennakkoäänestyksestä ja varsinaisesta vaalipäivästä.

Someta. Näkyvyyttä tarvitaan katukuvan ja lehtien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa. Jos näet uutisen tai videon, jossa Silvia puhuu mielestäsi asiaa, jaa se.

One Reply to “Tule mukaan!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *