Me haluamme nähdä Silvian seuraavalla kaudella europarlamentissa. Koska Eurooppa tarvitsee tinkimätöntä ilmaston, ihmisoikeuksien ja kaikille kuuluvan hyvinvoinnin puolustajaa.

PIRKKO SAISIO

KIRJAILIJA

”Valintani näissä vaaleissa on Silvia Modig. Ilmastonmuutos on pysäytettävä siten, että se on sosiaalisesti oikeudenmukaista. Veroparatiisit pitää lopettaa, ja se on mahdollista ainoastaan kansainvälisillä, yhteisillä päätöksillä. Euroopan unionin on myös pidettävä huolta siitä, että sen jäsenmaat noudattavat ihmisoikeuksia etniseen taustaan, sukupuoliseen suuntautumiseen tai maailmankatsomukseen katsomatta. Nämä teemat ovat EU:n peruskysymyksiä, ja niitä on luvannut parlamentissa ajaa kokenut, selkeäsanainen, luotettava, syvästi humaani ja avarakatseinen Silvia.”

JARKKO MARTIKAINEN

MUUSIKKO

”Sanonta kuuluu: yhteiskunnan sivistys mitataan sen mukaan, kuinka hyvin se huolehtii heikoimmistaan. Koska uskon Modigin Silvian pyrkivän kyseiseen päämäärään, en häpeile kertoa kannattavani häntä,”

VILMA MELASNIEMI

NÄYTTELIJÄ

”Pelottomuutta, ei pelkoa – siksi rohkea Modig. Euroopan parlamentti tarvitsee tämän naisen, joka on ilmaston, ihmisoikeuksien ja oikeudenmukaisuuden puolustaja. Tahdon EU-parlamenttiin intohimolla ja ilolla tekemistä, jahkailua ja jurottamista ei tarvita. Nyt päätetään asioista, joita ei ratkaista yksin, vaan yhteistyöllä. Siksi äänestän Silviaa.”

PAAVO ARHINMÄKI

KANSANEDUSTAJA

”Euroopan parlamentissa pääsee vaikuttamaan konkreettisesti suomalaisten ja kaikkien eurooppalaisten elämään. Mutta se vaatii erityisiä taitoja. Pitää pystyä yhteistyöhön, löytää samalla tavalla ajattelevia myös muista ryhmistä ja vakuuttaa perehtyneisyydellään muut. Tässä Silvia on ollut aina parhaimillaan. Äänestän Silviaa, koska tiedän saavani edustajan, joka saa myös aikaan.”

VUOKKO HOVATTA

MUUSIKKO JA NÄYTTELIJÄ

”Ihmisoikeudet, ilmasto ja nuortemme tulevaisuus. Rohkeutta, tietoa ja iloa Eurooppaan! Siksi Silvia.”

PERTTI JARLA

SARJAKUVATAITEILIJA

”Europarlamenttiin tarvitaan Silvia Modigin kaltaisia älykkäitä tyyppejä, jotka osaavat tehdä töitä ihmisten kanssa, eli vaikuttaa. Elämme aikoja, joina on erityisen tärkeää saada ihmisoikeuksia ja ympäristöä tinkimättömästi puolustavia poliitikkoja päättämään EU-tasolla. Siksi annan ääneni Silvialle.”

TAISTO OKSANEN

NÄYTTELIJÄ

“Minun Eurooppani rakentuu rajat ylittävästä ystävyydestä, tasa-arvosta sekä rakkaudesta ympäristöön ja kulttuuriin. Kaikkea tätä politiikkaan – siksi Silvia.”

SAARA SÄRMÄ

TUTKIJA, TAITEILIJA JA FEMINISTI

”Inhimillisyys, tasa-arvo ja rauha ovat paremman tulevaisuuden edellytys. Eurooppa tarvitsee tinkimätöntä ihmisoikeuksien puolustajaa. Siksi tuen Silviaa.”

MARC GASSOT

NÄYTTELIJÄ

“Eurooppa tarvitsee sydäntä ja mun sydän on vasemmalla. Siksi Silvia.”

AINO-KAISA PEKONEN

KANSANEDUSTAJA, VASEMMISTOLIITON EDUSKUNTARYHMÄN PUHEENJOHTAJA

”Olen toiminut kansanedustajana kahdeksan vuotta yhdessä Silvian kanssa. Sen ansiosta tiedän, että Silvialla on tulinen ja intohimoinen luonne, mistä on politiikassa paljon hyötyä – se auttaa viemään asioita eteenpäin. Silvia on myös helposti lähestyttävä ja ystävällinen jalat maassa -ihminen. Kaikki tämä yhdistettynä hyvään kielitaitoon luo loistavat edellytykset toimia Euroopan parlamentissa. Eduskunnan ympäristövaliokunnan entisenä varapuheenjohtajana Silvialla on todella vahvaa osaamista juuri ympäristökysymyksistä, mitä EU:ssa nyt tarvitaankin.
Siksi minun valintani on Silvia.”

TOMMI KORPELA

NÄYTTELIJÄ

”Minulle on tärkeää tuntea ihminen poliitikon takana. Silvia valaisee 
heittämällä myös EU-parlamentin älyllään, rohkeudellaan ja huumorillaan.”

JUHO MILONOFF

NÄYTTELIJÄ, TEATTERINJOHTAJA

”Silvia on kokenut ja aktiivinen poliitikko, vaikuttaja joka on aidosti tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden asialla. Viisas ja empaattinen yhteisten asioittemme hoitaja ei jää taustalle, vaan vaikuttaa rohkeasti edestä. Siksi Silvia!”