Modig!

Vaikuttamista taidolla ja tunteella

 

modig_FBprofil_02 Politiikassa on hyvä innostua uusista asioista ja uskaltaa ottaa haasteita vastaan.

 Silvia Modigin ne suorastaan imevät mukaansa. Modig on Vasemmistoliiton   kansanedustaja, joka on tullut politiikkaan järjestötyön kautta.

 “Toimiessani Oranssissa opin tuntemaan kaupungin toimintaa tekemämme yhteistyön  kautta. Jossain vaiheessa turhauduin siihen etteivät poliitikot antaneet mahdolllisuutta hyville ja kehityskelpoisille ideoille.”

 Modig on ylioppilas, joka on työn kautta oppinut toimittajan työn. Hän onkin tunnettu oikeudenmukaisuudestaan ja peräänantamattomuudestaan.

 “Kollegat ovat vihjanneet minun omaavan aika tulisen temperamentin.”

Modig on kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Kansanedustajana hän toimii ympäristövaliokunnan varapuheenjohtajana. Modig kuuluu myös Pohjoismaiden neuvostoon.

 “naamakuvaSuomessa on lähes miljoona ihmistä, jotka elävät alle köyhyysrajan. Tähän on monia syitä, mutta yksi selvä keino vaikuttaa näiden ihmisten arkeen on siirtyä perustuloon Vasemmiston esittämän mallin pohjalta. Malli poistaisi sosiaaliturvan kannustinloukut ja näin mahdollistaisi lyhyenkin työn vastaanottamisen. Se lisäisi työllisyyttä ja poistaisi köyhyyttä.”

Modigin pääteesit
vaaleissa ovat perustulo, asumisen hinta, ympäristö sekä yritys muuttaa talouskeskustelun suuntaa vaihtoehdottomuuden ilmapiiristä.

“Helsingin suurin ongelma on asumisen kalleus. Tarvitsemme nimenomaan kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja. Eduskunnan päätökset antavat tälle työlle raamit ja mahdollisuuksia, mutta olennaisimmat päätökset tehdään kunnassa.”

 


 

Nimi ja ikä: Silvia Modig, 40

hattusilvia

Perhesuhteet: Iso perhe joka koostuu maistraattiin kirjatusta perheestä sekä ystävistä ja sukulaisista.

Kotikaupunginosa ja koti: Helsinki

Ammatti: Kansanedustaja

Kotisivut: www.silviamodig.fi

Motto: Oikeudenmukaisempi maailma on mahdollinen.